top of page

PREMIUM ČLANSTVO

Premium članstvo predstavlja posebno dizajniranu uslugu samo za poljske firme koje su trenutno prisutne ili imaju nameru da započnu poslovanje u Srbiji,  a koje svojom veličinom, visokim standardima poslovanja, globalnom prisutnošću i drugim elementima najviše doprinose promociji poljskog biznisa u inostranstvu. 

Premium član može postati poljska firma koja ima široko prepoznatljiv značaj za promociju Poljske u inostranstvu, za kvalitet i poreklo firme, proizvoda ili usluge koje čine Poljsku prepoznatljivom u globalnim okvirima.

Premium paket članstva obuhvata tri osnovne vrste usluga: 

(A) Managerial Report – namenjen je najvišem rukovodstvu kompanije, izrađuje se godišnje i sadrži sve bitne informacije za donošenje poslovnih odluka uključujući i procene ekonomskih i društvenih kretanja u Republici Srbiji. Managerial Report, po zahtevu premium članice može sadržati i in-depth analizu poslovanja preduzeća u Srbiji (analiza procesa, optimizacija, transformacija procesa, dijagnostika operativnog modela uključujući procese upravljanja, preporuke za tehnološku implementaciju, upravljanje troškovima, itd). 
(B) Compliance Check – predstavlja izveštaj o usklađenosti poslovanja poljske kompanije sa zakonima u Srbiji, izrađuje se u kraćim vremenskim intervalima i sadrži procenu uticaja uvođenja novih propisa za rad kompanije u Srbiji. Compliance check sadrži preporuke za implementaciju kao i obuku zaposlenih.
(C) Financial Advisory – izveštaj se priprema najmanje godišnje, obuhvata savete za optimizaciju finansijskog poslovanja, uključujući knjigovodstvo i poreze.

Pojedinosti premium paketa se utvrduju na godišnjem nivou i obnavljaju u januaru tekuće godine za tu godinu. Pojedinosti premium paketa, uslovi korišćenja, prava i obaveze se definišu posebnim sporazumom Udruženja i članice.

bottom of page